GETTING MY ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU TO WORK

Getting My istiridye mantar tohumu To Work

Getting My istiridye mantar tohumu To Work

Blog Article

Bu kadar lezzetli, sağlıklı ve yetiştirmesi kolay olan bir mantarı tohum olaraksize sunmamak olmazdı. Kuzu göbeği mantarı tohumu ile sizler de kendimantarınızı organik biçimde yetiştirebilir, bu işin ticaretini yapabilirsiniz.

Makarna sosu hazırlarken de kullanabileceğiniz kuzugöbeği mantarı, girdiği her yemeğin lezzetine lezzet katar.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the finest YouTube expertise and our most up-to-date characteristics. Find out more

İstiridye mantarı ayrıca sanayide ve vücuttaki toksik etki gösteren bileşenleri mantar kullanarak temizleme amacıyla kullanılır.

Mantarlar vahşi doğada meyve vermeye başlaması, ortamdaki değişiklikler nedeniyle oluşan miselyumdan gelen bir stres tepkisidir.

evinizde işyerinizde yada bahçenizde kuzu göbeği mantarı yetiştirin. Sporlar tahıl tanelerine aşılanmıştır. buğworking day yada akdarıya aşılanmış milyonlarca spor tanesi.

Kompost, elinizle sıktığınızda suyu akmıyor ancak ıslaksa uygun bir kompost denilebilir. Dibinde su birikiyorsa suyu kesinlikle fazladır.

İstedik ki bu kez check here onu az bilinen yönleriyle masaya yatıralım, kuzu göbeği mantarı nasıl yetiştirilir, kuzu göbeği mantarının bakımı nasıl yapılır bir bir öğrenelim.

· İzmir sarmaşığı tohumları genellikle ilkbahar veya sonbaharda ekilmelidir. Bu mevsimlerde toprak sıcaklığı uygun olacaktır.

Bu malzemelerin üzerine istiridye mantarı sporları serpilir ve nemli bir ortamda bekletilir. Bir süre sonra, miselyum malzemeye yayılır ve istiridye mantarı tohumu hazır olur.

· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm kadar derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonra toprağı hafifçe bastırarak düzeltin.

l Kompost karanlık bir odada tutulmalı bunun yanında her gün bir fileıs fileıs lawnımı ile sulanmalıdır.

Nem oranın artması ve günlük ihtiyacı olan nemin verilmesinden bir veya iki hafta sonra ikinci iğneleme turunun başladığını fark edeceksinizdir.

Şişeler sıcak sıcak otoklav odası kısmından, misel aşılama odasına götürülür. Burada bulunan tezgahlara konur ve 20-30°C 'ye soğuyuncaya kadar beklenir. Bu sırada aşılama odasının kapıları kapanır ve ultraviole lambalar en az 12 saat yakılır.

Report this page